Προβολή Ντοκιμαντέρ με θέμα “ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ”

Mε την ευκαιρία της συμπληρώσεως των 60 ετών αδιάλειπτης λειτουργίας του Πεδίου Βολής Κρήτης (ΠΒΚ), πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 στο κινηματοθέατρο του ΠΒΚ η προβολή ντοκιμαντέρ με θέμα “ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ” σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”.

Details

Επίσκεψη Πρεσβευτών Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα, στο ΠΒΚ

Την Παρασκευή 19 Απρ 24, Πρεσβευτές Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής ένωσης στην Αθήνα, με επικεφαλής τον Πρέσβη του Βελγίου στην Αθήνα, Mr. Marc Calcoen πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στο Πεδίο Βολής Κρήτης.

Details

UNAC 1/2024

H 1η ετήσια σύσκεψη (UNAC 1/2024) των Χωρών Χρηστών του Πεδίου Βολής Κρήτης έλαβε χώρα το διάστημα από 16 έως 18 Απρ 24, στην Λέσχη Αξκών «ΑΣΤΕΡΙΑ» του ΠΒΚ.

Details

Εθιμοτυπική Επίσκεψη ΑΚΑΜ Ηνωμένου Βασιλείου Cpt Sam Law RN

Την Πέμπτη 04 Απρ 2024, ο Ακόλουθος άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Αθήνα Πλοίαρχος Sam Law συνοδευόμενος από τον Βρετανό σύνδεσμο της Ναυτικής Βάσης Σούδας Αντιπλοίαρχο Mark Ballard RN, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στον Διοικητή του Πεδίου Βολής Κρήτης.

Details

Επίσκεψη RADM Brad J. COLLINS Διοικητής Αμερικανικού Ναυτικού Ευρώπης, Αφρικής και Νοτιοδυτικής Ασίας (EURAFCENT) στο ΠΒΚ

Την Τρίτη 26 Μαρ 2024, πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή Αμερικάνικου Ναυτικού Ευρώπης, Αφρικής και Νοτιοδυτικής Ασίας(EURAFCENT), Rear Admiral Brad COLLINS, στο ΠΒΚ.

Details

Επίσκεψη Αυστριακης και Ελληνικής Αντιπροσωπείας ΥΠΑΜ στο ΠΒΚ

Την Παρασκευή 22 Μαρ 2024, αντιπροσωπεία Αξκών της ΓΔΠΕΑΔΣ με επικεφαλή τον Γενικό Διευθυντή Πρέσβη ε.τ Μιχαήλ Σπινέλλη, καθώς και ολιγομελή αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων στελεχών του ΥΠΑΜ Αυστρίας με επικεφαλή τον Γενικό Γραμματέα και Διευθυντή Αμυντικής Πολιτικής του ΥΠΑΜ Αυστρίας Dr Arnold Kammel, πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στο Πεδίο Βολής Κρήτης.

Details