1. Έχοντας λάβει υπόψη :

 

α.    Τις διατάξεις του ΝΔ 721/70 «Περί Οικονομικής Μερίμνης και Λογιστικού των ΕΔ».

 

β.    Τις διατάξεις του Ν.4412/16 «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών & Υπηρεσιών».

 

γ.    Το σχετικό με το οποίο αποφασίστηκε η ανάληψη της υποχρέωσης σε βάρος Π/Υ ΠΒΚ.

 

δ.    Το Αρ. Πρωτ.3800/14-06-2017/ΕΑΑΔΗΣΥ/Κατευθυντήρια οδηγία 20 «Λόγοι Αποκλεισμού από τις Διαδικασίες Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων».

 

επαναπροσκαλούμε

 

τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προσφορές για την προμήθεια υλικών που αφορούν στη συντήρηση εσωτερικών χώρων των κτηρίων Μ-508, Μ-502 (Συνεργείο) και Μ-511α (Διαχειρίσεις) του ΠΒΚ, σύμφωνα με το Παράρτημα «Α», εκτιμώμενου προϋπολογισμού δύο χιλιάδων εννιακοσίων σαράντα ευρώ (2.940,00€) για την προμήθεια θυρών, τριών χιλιάδων εξακοσίων σαράντα έξι ευρώ και δύο λεπτών (3.646,02€) για την προμήθεια πλακιδίων, δύο χιλιάδων εξακοσίων εξήντα επτά ευρώ και ενενήντα οκτώ λεπτών (2.667,98€) για την προμήθεια υλικών κατασκευής τοιχοπετασμάτων και τριών χιλιάδων διακοσίων ενενήντα έξι ευρώ (3.296,00€) για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού, χωρίς ΦΠΑ. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με απευθείας ανάθεση με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής.

 

Δύναται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν επιμέρους προσφορές για επιμέρους τμήματα της πρόσκλησης ενδιαφέροντος (να περιλαμβάνονται όλα τα υλικά του κάθε τμήματος) ή και για το σύνολο αυτών. Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις προσφορές τους συμπληρώνοντας τον αντίστοιχο πίνακα του Παραρτήματος «Β», όπου ομαδοποιούνται οι προμήθειες υλικών. Σημειώνεται ότι δεν είναι δυνατή η υπέρβαση των επί μέρους προϋπολογισθέντων ποσών, καθότι κάτι τέτοιο καθιστά την προσφορά απαράδεκτη βάσει του άρθρου 34 του Ν. 4412/16. Εφιστάται η προσοχή στους προσφέροντες όπως συνοδεύουν την οικονομική τους προσφορά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται βάσει Παραρτήματος «Α».

  1. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης ή αποστολής των προσφορών ορίζεται η Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 και ώρα 12:00. Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να αποστέλουν τις προσφορές τους στη διεύθυνση:

 

Πεδίο Βολής Κρήτης

Δ΄ Κλάδος Οικονομικών Υπηρεσιών/Διεύθυνση Προμηθειών και Συμβάσεων

Ακρωτήρι, Χανιά Κρήτης, Τ.Κ. 73100

 

είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: tm.prom@namfi.gr

 

  1. Η πρόσκληση θα αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα www.namfi.gr/ procurement-announcements και θα δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.

 

  1. Επισημαίνεται ότι ο προμηθευτής που θα επιλεγεί από τη διαδικασία οφείλει να προσκομίσει προ της υπογραφής της σύμβασης σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο 1.δ:

 

α.    Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας.

 

β.    Βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας.

 

γ.    Απόσπασμα ποινικού μητρώου του διαχειριστή της επιχείρησης ή υπεύθυνη δήλωση για τη μη συνδρομή των λόγων αποκλεισμού της παραγράφου 1 του άρθρου 73 του Ν.4412/16.

 

  1. Χειρίστρια θέματος: Τμχης ΠΒΚ/Δ΄ ΚΟΥ/ΔΠΣ/ΤΠ, Μ.Υ. Μποτωνάκη Άννα, τηλ. 2821026775.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β