1. Έχοντας λάβει υπόψη :

α. Τις διατάξεις του ΝΔ 721/70 «Περί Οικονομικής Μερίμνης και Λογιστικού των ΕΔ».

β. Τις διατάξεις του Ν.4412/16 «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών & Υπηρεσιών».

γ. Το σχετικό με το οποίο αποφασίστηκε η ανάληψη της υποχρέωσης σε βάρος Π/Υ ΠΒΚ.

δ. Το Αρ. Πρωτ.3800/14-06-2017/ΕΑΑΔΗΣΥ/Κατευθυντήρια οδηγία 20 «Λόγοι Αποκλεισμού από τις Διαδικασίες Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων».

προσκαλούμε

τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προσφορές για την προμήθεια υλικών και την παροχή υπηρεσιών που αφορούν στην ανακαίνιση αποθήκης του ΠΒΚ, σύμφωνα με το Παράρτημα «Α», εκτιμώμενου προϋπολογισμού τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (4.000,00€) για την προμήθεια φεγγιτών και θυρών, τριακοσίων ευρώ (300,00€) για την προμήθεια μαρμάρων, χιλίων διακοσίων ευρώ (1.200,00€) για την προμήθεια λοιπών οικοδομικών υλικών και χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500,00€) για την παροχή υπηρεσιών κατασκευής βιομηχανικού δαπέδου, χωρίς ΦΠΑ. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με απευθείας ανάθεση. Κριτήριο κατακύρωσης ορίζεται η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής. Δύναται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν επιμέρους προσφορές σύμφωνα με το Παράρτημα «Α», όπου ομαδοποιούνται οι εργασίες και οι προμήθειες υλικών. Σημειώνεται ότι δεν είναι δυνατή η υπέρβαση των επί μέρους προϋπολογισθέντων ποσών, καθότι κάτι τέτοιο καθιστά την προσφορά απαράδεκτη βάσει του άρθρου 34 του Ν. 4412/16.

2. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης ή αποστολής των προσφορών ορίζεται η Τρίτη 04 Ιουνίου 2019 και ώρα 12:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλουν τις προσφορές τους στη διεύθυνση:

Πεδίο Βολής Κρήτης
Δ΄ Κλάδος Οικονομικών Υπηρεσιών/Διεύθυνση Προμηθειών και Συμβάσεων
Ακρωτήρι, Χανιά Κρήτης, Τ.Κ. 73100
είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: tm.prom@namfi.gr

3. Η πρόσκληση θα αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα www.namfi.gr/ procurement-announcements και θα δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.

4. Επισημαίνεται ότι ο προμηθευτής που θα επιλεγεί από τη διαδικασία οφείλει να προσκομίσει προ της υπογραφής της σύμβασης σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο 1.δ:

α. Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας.

β. Βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας.

γ. Απόσπασμα ποινικού μητρώου του διαχειριστή της επιχείρησης.

5. Χειριστής θέματος: Τμχης ΠΒΚ/Δ΄ ΚΟΥ/ΔΠΣ/ΤΠ, Μ.Υ. Μποτωνάκη Άννα, τηλ. 2821026775.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ