1. Έχοντας λάβει υπόψη :

 

α.    Τις διατάξεις των (α) έως (ε) σχετικών.

 

β.    Το (στ) σχετικό με το οποίο καθίσταται υποχρεωτική η απαίτηση πιστοποίησης κατά ISO 9001:2015 των συναλλασσόμενων με το ΠΒΚ για παροχή υπηρεσιών/προμήθεια υλικών οικονομικής αξίας άνω των δυόμισι χιλιάδων ευρώ (2.500,00€).

 

γ.    Το (ζ) σχετικό με το οποίο αποφασίστηκε η ανάληψη της υποχρέωσης σε βάρος Π/Υ ΠΒΚ.

 

προσκαλούμε

 

τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προσφορά για την προμήθεια τριών (3) συσκευών μετατροπής δεδομένων Ethernet σε σειριακό πρωτόκολλο επικοινωνίας (Blue Heat/Net Sync 4 port synchronous/asynchronous BMG006-01), συνολικού εκτιμώμενου προϋπολογισμού εννέα χιλιάδων τριακοσίων ευρώ (9.300,00€), χωρίς ΦΠΑ. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με απευθείας ανάθεση σύμφωνα με το άρθρο 118 του (β) σχετικού και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν μαζί με την προσφορά τους επικυρωμένη πιστοποίηση ISO 9001:2015 της εταιρείας τους από διαπιστευμένο εξωτερικό φορέα πιστοποίησης.

  1. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης ή αποστολής των προσφορών ορίζεται η Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 και ώρα 12:00. Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να αποστείλουν την προσφορά τους στη διεύθυνση:

 

Πεδίο Βολής Κρήτης

Δ΄ Κλάδος Οικονομικών Υπηρεσιών/Διεύθυνση Προμηθειών και Συμβάσεων

Ακρωτήρι, Χανιά Κρήτης, Τ.Κ. 73100

 

είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: tm.prom@namfi.gr

 

  1. Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΠΒΚ.

 

  1. Επισημαίνεται ότι ο ανάδοχος που θα επιλεγεί από τη διαδικασία οφείλει να προσκομίσει προ της υπογραφής της διαταγής ανάθεσης σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο (γ) σχετικό:

 

α.    Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας.

 

β.    Βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας.

 

γ.    Απόσπασμα ποινικού μητρώου του διαχειριστή της επιχείρησης ή υπεύθυνη δήλωση για τη μη συνδρομή των λόγων αποκλεισμού της παραγράφου 1 του άρθρου 73 του Ν.4412/16.

 

  1. Παρακαλείται το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, στο οποίο κοινοποιείται η παρούσα όπως ενημερώσει σχετικά τα μέλη του.

 

  1. Χειρίστρια θέματος: Τμχης ΠΒΚ/Δ΄ ΚΟΥ/ΔΠΣ/ΤΠ, Μ.Υ. Μποτωνάκη Άννα, τηλ. 2821026775.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α