1. Έχοντας λάβει υπόψη:

 

α.   Τις διατάξεις του ΝΔ 721/70 «Περί Οικονομικής Μερίμνης και Λογιστικού των ΕΔ».

 

β.   Τις διατάξεις του (α) σχετικού.

 

γ.   Το (γ) σχετικό με το οποίο αποφασίστηκε η ανάληψη της υποχρέωσης σε βάρος Π/Υ ΠΒΚ.

 

δ.   Το Αρ. Πρωτ.3800/14-06-2017/ΕΑΑΔΗΣΥ/Κατευθυντήρια οδηγία 20 «Λόγοι Αποκλεισμού από τις Διαδικασίες Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων».

 

προσκαλούμε

 

τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προσφορές για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και εσωτερικής διαμόρφωσης υπογείου στο κτήριο Μ-940 σε χώρο γυμναστηρίου στον Σταθμό Ραντάρ Νο.4 του ΠΒΚ στη Θήρα, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Περιγραφή, συνολικού εκτιμώμενου προϋπολογισμού δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000,00€), χωρίς ΦΠΑ. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με απευθείας ανάθεση και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής.

 

  1. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης ή αποστολής των προσφορών ορίζεται η Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 12:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλουν τις προσφορές τους στη διεύθυνση:

 

Πεδίο Βολής Κρήτης

Δ΄ Κλάδος Οικονομικών Υπηρεσιών/Διεύθυνση Προμηθειών και Συμβάσεων

Ακρωτήρι, Χανιά Κρήτης, Τ.Κ. 73100

 

είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: tm.prom@namfi.gr

  1. Η πρόσκληση θα αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα www.namfi.gr/ procurement-announcements.

 

  1. Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν μαζί με την προσφορά τους και τα έγγραφα που αναφέρονται στις παραγράφους 7.1 και 7.5.1 της συνημμένης Τεχνικής Περιγραφής.

 

  1. Ο προμηθευτής που θα επιλεγεί από τη διαδικασία οφείλει να προσκομίσει προ της υπογραφής της διαταγής ανάθεσης σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο 1.δ:

 

α.   Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας.

 

β.   Βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας.

 

γ.   Απόσπασμα ποινικού μητρώου του διαχειριστή της επιχείρησης ή υπεύθυνη δήλωση για τη μη συνδρομή των λόγων αποκλεισμού της παραγράφου 1 του άρθρου 73 του Ν.4412/16.

 

  1. Χειρίστρια θέματος: Τμχης ΠΒΚ/Δ΄ ΚΟΥ/ΔΠΣ/ΤΠ, Μ.Υ. Μποτωνάκη Άννα, τηλ. 2821026775.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ