Καλώς ορίσατε στο Πεδίο Βολής Κρήτης

Το 1964 οκτώ Συμμαχικές Χώρες υπέγραψαν την Πολυεθνική Συμφωνία περί της χρήσης του ΠΒΚ, δημιουργώντας ένα πλαίσιο μακρόχρονης παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης και αξιολόγησης Μονάδων.Κατά το τρέχον χρονικό διάστημα, τρία Κράτη, Ελλάδα, Γερμανία και Ολλανδία, τα αποκαλούμενα και ως Χώρες Χρήστες χρηματοδοτούν το ΠΒΚ, ενώ παράλληλα η χώρα μας ως Φιλοξενούν Έθνος και υπό την αιγίδα του ΓΕΕΘΑ, εξασφαλίζει την επάνδρωση και λειτουργία του. Το ΠΒΚ φέρει μακρά ιστορία εκπαίδευσης Νατοϊκών Μονάδων στις Επιχειρήσεις Αεράμυνας, καθώς και στην αξιολόγηση της ικανότητας τους να αντιμετωπίζουν απειλές, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση πλήρως επιχειρησιακών Μονάδων.
Περισσότερα
NAMFI
NAMFI

Οι δυνατότητες και η εμπειρία μας

Το ΠΒΚ προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές εμπειρίες σε συνδυασμό με την απαιτούμενη υποστήριξη, και εκμεταλλεύεται τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, όπως:

  • ­ Η δυνατότητα εκτέλεσης Αντιβαλλιστικών βολών.
  • ­ Η ύπαρξη Τμήματος Αξιολογήσεων Τακτικών Βολών και
  • ­ Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις διαμονής προσωπικού.

Οι εν λόγω δυνατότητες, η προνομιακή γεωγραφική του θέση και οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, ευνοϊκές για κάθε είδος εκπαιδευτικής δραστηριότητας σχεδόν 12 μήνες το έτος, εξασφαλίζουν ότι το ΠΒΚ θα παραμείνει ελκυστικό για κάθε είδους δραστηριότητα και για τα επόμενα χρόνια

Περισσότερα

Τελευταία Νέα

Υπηρεσίες Υποστήριξης

Το ΠΒΚ παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με την απαιτούμενη οργάνωση και υποδομή για την υποστήριξη των χρηστών του, που συμπεριλαμβάνουν δυνατότητες εξαιρετικών χώρων διαμονής και σίτισης, συγκρότημα αθλητικών εγκαταστάσεων υψηλών απαιτήσεων, πολλαπλές αίθουσες συνεδριάσεων – συσκέψεων καθώς και εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας, όπως η Λέσχη Αξιωματικών ΠΒΚ «ΑΣΤΕΡΙΑ» με την εκπληκτική θέα στον κόλπο της Σούδας και τις εγκαταστάσεις αναψυχής και σίτισης NAMFI CLUB στην Ακτή Μαραθίου, μία από τις ωραιότερες του Νομού Χανίων.
NAMFI

NAMFI CLUB Ακτή Μαραθίου

Το NAMFI CLUB Ακτής Μαραθίου, είναι το ιδανικό μέρος χαλάρωσης με την οργανωμένη παραλία και τις δυνατότητες σίτισης που παρέχονται.

Λέσχη Αξιωματικών ΠΒΚ «ΑΣΤΕΡΙΑ»

Η Λέσχη Αξιωματικών ΠΒΚ «ΑΣΤΕΡΙΑ» προσφέρει γαστριμαργικές απολαύσεις υψηλής ποιότητας, συνοδευόμενες από την εκπληκτική θέα του κόλπου της Σούδας.

Περισσότερα

NAMFI
NAMFI

Δυνατότητες Διαμονής

Στο Στρατωνισμό του ΠΒΚ προσφέρονται σύγχρονες εγκαταστάσεις διαμονής για την ξεκούραση και αναψυχή των εκπαιδευομένων Μονάδων.

Προκηρύξεις

Προμήθειες

NAMFI

Μέτρα Προστασίας για τον COVID-19

Το Π.Β.Κ. εφαρμόζει το σύνολο των μέτρων που ισχύουν για την καταπολέμηση της διασποράς covid-19 και κάθε εισερχόμενος στις εγκαταστάσεις του υπόκειται στους προβλεπόμενους ελέγχους. Για την πληρέστερη ενημέρωση σας μπορείτε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:
NAMFI

Μέτρα Προστασίας για τον COVID-19

Το NAMFI ακολουθεί όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται από τις δημόσιες αρχές σε σχέση με τη διαχείριση της πανδημίας covid-19. Ειδικότερα, η θερμοκρασία των εργαζομένων κατά την είσοδο στον χώρο του καντούνι μετράται καθημερινά και τηρούνται αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας (χρήση μάσκας / τήρηση αποστάσεων / συχνό πλύσιμο χεριών). Αναφορικά με την περιφερειακή ενότητα Χανίων είναι απαραίτητο να τονιστεί ότι έως τις 15 Σεπτεμβρίου υπάρχουν αυξημένα μέτρα επιδημιολογικής επιτήρησης. Για περισσότερες πληροφορίες προτείνονται οι παρακάτω ιστοσελίδες:

https://eody.gov.gr/en/covid-19
Αυτή είναι η ιστοσελίδα της εθνικής αρχής διαχείρισης πανδημίας με χρήσιμες πληροφορίες για την ανάπτυξη και τη θεραπεία της πανδημίας covid-19.

https://www.civilprotection.gr
Αυτή είναι η ιστοσελίδα της ελληνικής πολιτικής προστασίας με χρήσιμες πληροφορίες για την ελληνική επιδημιολογική κατάσταση.

https://reopen.europa.eu/el
Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με το τι χρειάζεται όταν ταξιδεύετε στην ΕΕ (τεστ pcr για covid-19/fligt pass κλπ).

CHANIA WEATHER
Ο καιρός στα Χανιά